Welkom bij het gastenboek van
F.O.F. Family of the foxfriends

(:: Home ::)

Klik hier om het gastenboek te tekenen
1
April 03, 2018 - 03:52 PM
Renate

  aanvulling, het gaat om iemand van deze website. Is dit gebruikelijk zo benaderd te worden wanneer je de tijd neemt om een hondje op te nemen. Dat hoor ik dan graag. Hg
Delete entry # 1
2
April 03, 2018 - 03:48 PM
Renate

  Dag allemaal, een beetje in gechokkeerde modus😐
Ik belde zojuist met een behartigen van een officieel foxterrier website.
Vorige week hadden wij per email contact gehad en haar toegezegd te bellen. Dit kon tot 18 uur en omdat il fulltime werk lukte dit niet en heb per email dit aangegeven en gevraagd wanneer het elders zou schikken. Geen reactie op gehad en Pasen dus ik bel zojuist.

Ongelooflijk, nadat ik mij voorstelde zei ze " dat terrier liefhebbers liever gisteren dan vandaag een terrier , ze de moed met mij heeft opgegeven want het duurt mij veel te lang allemaal."

Ik ging nog uitleggen dat ik er goed over nadenk tijdens het rouwen van mijn onlangs overleden hond maar ze gaf aan dat andere mensen dit ook niet hoeven en ze mij dan ook niet geschikt vindt voor een terrier. Ik heb haar het beste gewenst en opgehangen.

Flabbergasted ten top..wat is dit nou? Zonder navraag een mening over mij ventileren is wel heel bijzonder. Gebeurt dit vaker, al noem ik hier maar geen namen?
Ik kan deze benadering gewoon niet geloven 🙄
Delete entry # 2
3
December 19, 2017 - 08:29 PM
J. van der Sluizen
jsluizen@online.nl

  Ik ben op zoek naar een draadhaar fox pup. een stamboom is voor mij niet belangrijk wil gewoon een gezonde hond Daarom ben ik op zoek naar iemand die een gelegenheids nestje heeft of krijgt. wie zou mij kunnen helpen.
Delete entry # 3
4
April 20, 2016 - 06:31 PM
Lucienne
strfirstname.dens-lievens@telenet.be

  Hoi
Ik heb een fox Teriér van 8 maanden . Echt een lieverd. Maar hoe kan ik hem het best borstelen en kammen? ik heb zelf al een trimtafel aangeschaft. om hem vertrouwd te maken met deze.Voor als hij naar het trimsalon gaat. graag info
Delete entry # 4
5
April 07, 2016 - 11:18 AM
derveaux blondine
orthobie@edpnet.be

  graag had ik mij een foxterriër aangeschaft, ik zou hem wel graag zelfs opvoeden, ik rij ook te paard en woon op
den boerenbuiten, mij hond is gestorven ,
dus heel graag een Foxterriër
Delete entry # 5
6
January 24, 2016 - 12:23 PM
marja en bert korrel
j.korrel@upcmail.nl

  Beste Yvonne,
We hebben een paar dagen geleden een mailtje naar je verzonden.
Daarin hebben we vertelt, hoe het met Fly gaat.
graag horen we van je of je dat bericht ontvangen en gelezen heb.
groetjes van uit Hilversum.
Delete entry # 6
7
April 26, 2015 - 07:44 PM
Jack en Jolanda

  Hoi Yvonne : Wij genieten nog steeds van jou geweldige website, je brengt de liefde voor foxen over op foxfriends, groetjes uit schagerbrug.
Delete entry # 7
8
January 01, 2015 - 09:21 AM
Yvonne
foxyvon@gmail.com http://www.foxterriers.nl

  Andre, dank voor je Foxy berichten en al je werkzaamheden aan de site en een gezond 2015 namens alle FOF foxen en Yvonne
Delete entry # 8
9
December 31, 2014 - 05:53 PM
Andre (webmaster)
info@alarmcontact.nl http://www.alarmcontact.nl

  Yvonne, aan jou, je familie en kennissen, en aan alle bezoekers van deze site, een fantastisch 2015 gewenst. Groet Andre.
Delete entry # 9
10
September 29, 2014 - 01:47 AM
Meldpunt dierenverjagers
postbusmailverkeer@gmail.com http://www.rhinegroep.nl

  Een hoge pieptoon moet jongeren wegjagen omdat ze ongewenst zijn op een bepaalde plek. Of een dierenverjager dat veelal werkt op dezelfde toonhoogte als de Mosquito....De hoge pieptoon veroorzaakt o.a. oorsuizingen, hoofdpijn, oorpijn, duizeligheid en misselijkheidsklachten. Volgens een audioloog is een volume van 80dB bij hoogfrequent geluid al funest voor je oren. Wil jij dat deze instrumenten verboden worden? Ondersteun de actie. In totaal is er 700 euro voor nodig om een rechtszaak te gaan starten. De tuinwachter geeft 140dB af en de Mosquito 90dB of 95. Zie http://www.rechtspraak.nu/dossiers/mosquitos-moeten-verboden-worden/ meer info http://www.pieptonen.nl /
Delete entry # 10
11
May 02, 2014 - 09:59 AM
Jack en Jolanda
jolandaenjack@hetnet.nl

  Hoi Yvonne: weken zijn wij er al mee bezig, in gedachten en leuke dingetje's aanschaffen voor onze twee kanjers "Oscar en Casper". Nog maar 1 nachtje slapen en dan is het zover!!. Lieve Yvonne, we danken jou voor de gastvrijheid en de liefde die aan de pups zijn gegeven, groet van Jack en Jolanda.
Delete entry # 11
12
April 10, 2014 - 04:47 PM
Jack en Jolanda
jolandaenjack@hetnet.nl

  Hoi Yvonne: wat is dit toch elke dag even genieten met die drie deugnieten, "Tin-Tin - Oscar en Casper",op jouw webcam. Het worden al echte mannen, ook Donna is een goede lieve moeder voor haar boy's. Groetjes: Jack en Jolanda.
Delete entry # 12
13
March 07, 2014 - 04:09 PM
Xenia
schellings@bataviabv.com

  Hallo Yvonne, wat een mooie puppys. Geweldig gedaan!! Liefs van ons allemaal en dikke knuffel van Lloyd.
Delete entry # 13
14
February 23, 2014 - 02:12 AM
meldpunt schadelijk geluid
postbusmailverkeer@gmail.com http://www.pieptonen.nl

  Geluidsoverlast door pieptoon dat alleen kinderen en dieren horen?

Steeds meer mensen kopen een apparaat tegen katten (voor in de tuin, kattenverjager, geluid lijkt op dat van Mosquito) dat overigens niet werkt. Het apparaat zendt een hoge pieptoon uit met wel 140dB geluid (hoogfrequent geluid). Vooral kinderen/jongeren horen dit geluid heel goed en krijgen hierdoor gezondheidsklachten (oorsuizen, hoofdpijn, oorpijn en misselijkheid). Wij zoeken mensen die hier (helaas) ervaringen in op hebben gedaan. De pieptoon is veelal niet hoorbaar voor volwassenen. 2e kamer vragen: paulusjansen.sp.nl/weblog/2014/02/12/mosquito-ii/ Diverse KNO artsen bevestigen dat dit geluid schadelijk is.Meldingen van dieren: Sommige dieren zitten voor het toestel, wellicht dat hun gehoor al kapot is gemaakt. Andere dieren worden weer wild als een paard. Het geluid is dan ook MISHANDELING!

Meer informatie? http://www.pieptonen.nl
Delete entry # 14
15
February 05, 2014 - 03:50 AM
Cynthia
cynthiaroskott@hotmail.com

  PS: hoe werkt het als ik Bobbie zijn plekje wil gunnen bij de laatste levensuren? Mijn maatje verdient het om erbij te staan.....
Delete entry # 15
16
February 05, 2014 - 03:40 AM
Cynthia
cynthiaroskott@hotmail.com

  Heb net een beetje door je mooie site zitten snuffelen. Ontroerende verhalen bij "de laatste levensuren" Ik heb zelf ook 12 en een half jaar een draadhaar fox gehad. Een drama toen we hem in moesten laten slapen, binnen 24 uur raakten zijn voorpootjes totaal verlamd en kon hij niet meer lopen. De dierenarts zei ook: nu kunnen we echt niks meer voor hem doen en moesten we hem in laten slapen. Een geweldige, sportieve en lieve hond was mijn Bobbie. Hij zal altijd blijven voortleven in mijn hart. Nu heb ik 2 Lakeland terriers, bewust geen fox omdat ik niet wilde gaan vergelijken. En de Lakeland lijkt ook erg op een fox. Dit zijn nu mijn nieuwe maatjes, zij hebben bij het verlies van Bobbie de scherpe kantjes ervan gehaald, vergeten doe ik hem nooit. En hoe bijzonder dat je na het verlies van een hond, je toch ook weer zielsveel van je nieuwe hondjes gaat houden, dat wordt ooit weer een drama! Maar nu eerst nog genieten van ze.
Delete entry # 16
17
April 02, 2013 - 02:04 PM
Truus Buisman
abentruus@telfort.nl

  Sinds 2 en half jaar hebben wij MARSHA als huisgenoot. Zij is een hele lieve teef van ??? jaar. We hebben haar uit het asiel in Zuidhorn gehaald, waar ze terecht is gekomen na de ontruiming in Heerde.
In het asiel heeft ze 4 puppies gekregen, die allemaal heel snel geplaatst werden
We zijn heel benieuwd waar de kinderen van Marsha terecht zijn gekomen en of ze net zo lief en makkelijk zijn als mama
groet
Truus
Delete entry # 17
18
January 23, 2013 - 08:08 PM
Jolanda
terrier1@tele2.nl

  Hallo,

Zit weer even naar de pups te kijken wat zijn ze toch leuk ze zijn net aan het eten ;)

groeten van
Jolanda en Pebbels
Delete entry # 18
19
December 16, 2012 - 09:05 PM
Webmaster
http://www.websites4u.nl

  Foxterriers nu ook op facebook, klik de link links onder het menu.
Delete entry # 19
20
October 13, 2012 - 10:25 PM
nathalie
nleplang@telenet.be

  waw!!! wat een schat aan informatie heb ik op deze webstek gevonden!!! Hier is zeker prachtig werk geleverd en heb hem alvast bovenaan m'n favorietenlijst gezet!! Ook erg bedankt voor het snelle antwoord op mijn e-mailtje waarin ik hulp vroeg voor het (hopelijk tijdelijke) vachtprobleem van mijn fox-varkentje....
Delete entry # 20
[Top] Page # 1  2  [Bottom]