(Ziet u geen menu, klik hier voor de complete website)

 

Nesten/Herplaatsingen

Vriendelijk verzoek:
Wilt U ook even laten weten als Uw foxje is herplaatst?
Dan kan ik de "advertentie" verwijderen.
info@foxterriers.nl

Voor herplaatsingen kunt U ook kijken op: www.dierenasiels.com
 

Nesten: Draadhaar (0)   Gladhaar (0)   

Herplaatsingen (0)   

Aanmelden Nieuw nest/Herplaatsing


 

Als U op zoek bent naar een leuke herplaats-fox,
neem dan contact op met Yvonne Heijmink tel nr: 06-42072270

 

Foto-impressie van de bevalling van Fairplay of the Horse and Foxfriend. Deze foto-impressie is een animatie, daardoor duurt het even voordat deze pagina geladen is.


 
Wanneer u op zoek bent naar een foxterrier-pup dan bent u hier op de juiste site want hier worden uitsluitend pups aangeboden welke verantwoord zijn gefokt !!

In Nederland is het fokken van rashonden nu nog vrij en dit betekent dat iedereen die twee gelijke raszuivere honden kruist een stamboom voor de puppen bij de Raad van Beheer voor de Kynologie kan aanvragen en daarmee dus op deze wijze een raszuivere hond fokt. Er komt echter nog veel meer bij kijken om ook goede honden te fokken.

De pups welke op deze website worden aangeboden zijn absoluut 100% verantwoord gefokt en ze zijn ook nog volledig gesocialiseerd omdat de puppen in huis worden geboren en aan alle normale huiselijke zaken zoals radio, televisie, telefoon, stofzuiger, deurbel, vreemde mensen etc. zijn gewend voor ze naar een nieuw baasje gaan.

Zo op het eerste gezicht lijkt dit allemaal vrij normaal maar in veel gevallen wordt een nest honden volledig van de buitenwereld afgezonderd ergens achter in een schuur groot gebracht en komen ze pas voor het eerst in aanraking met vreemde mensen en de normale huiselijke dingen wanneer ze bij hun nieuwe baasje thuis komen.

Kunt u zich enigszins voorstellen wat een impact al deze veranderingen bij een pup teweeg kunnen brengen? U kunt zich deze overgang waarschijnlijk het beste voorstellen wanneer u een hechte familieband heeft en vanuit die situatie zonder broers, zusters, ouders, vrienden of kennissen ineens in kolonie mensapen midden in centraal Afrika wordt geplaatst om daar verder te overleven. Dat zal u niet eenvoudig afgaan en voor een pup is het net zo moeilijk om in een voor de pup volledig nieuwe situatie te wennen wanneer deze pup niet volledig gesocialiseerd is!

Wij stellen daarnaast ook een aantal aanvullende regels voor fokkers en we hebben ook strenge eisen voor wat betreft de beide ouderdieren van de pups zoals bijvoorbeeld een keuringsrapport van de beide ouderdieren voor de knie-afwijking patellaluxatie (P.L.) De F.o.F. heeft regelmatig bijeenkomsten waar geïntresseerden hun foxterrier(s) kunnen laten onderzoeken. Door op deze wijze te handelen hopen wij het goede karakter en de gezondheid van onze Foxterriers voor de toekomst te kunnen waarborgen.
 

 


draadhaar      Gladhaar     Herplaatsingen    Nieuw nest/Herplaatsing    Terug

                   


Cam

Bij een vermelding dat er nesten via de cam te zien zijn, kunt u dit frame gebruiken!

Klik HIER voor deze webcam via internet explorer.


Vul bij gebruikersnaam alleen    bezoeker    
in.
Wordt u gevraagd een plug-in te installeren, kies ja.


Draadhaar      Gladhaar     Herplaatsingen    Nieuw nest/Herplaatsing    Terug


Liggen wij hier niet lief ?

Op dit moment zijn er geen nesten met gladhaar pups

We proberen deze pagina zo up-to-date te houden. Daar hebben we hulp bij nodig. Wilt u als fokker zo snel mogelijk doorgeven als er pups zijn geplaatst.

Herplaatsingen

Paco herplaatsing!

Geboortedatum_aan_te_melden_herplaatsing: 01-01-2010
geslachthond: reu
varieteit: Draadhaar
naamhond: Paco
vader: Onbekend
moeder: Onbekend
eigenaar: Wittenbernds
voorletters: A
geslacht: mevrouw
adres: Oberonlaan 15
postcode: 1702BV
woonplaats: Heerhugowaard
tel: 0629395434
email: awittenbernds@live.nl
Draadhaar      Gladhaar     Herplaatsingen    Nieuw nest/Herplaatsing    Terug