(Ziet u geen menu, klik hier voor de complete website)

Links

Op deze pagina treft u links aan naar andere leuke informatie over foxen. Indien u uw link wilt laat plaatsen stuurt u dan een e-mail naar de Webmaster met de gegevens van uw link. Er wordt dan bekeken of deze kan worden geplaatst en na goedkeuring zal deze link met een korte beschrijving op deze pagina worden geplaatst. Wanneer de link niet wordt goedgekeurd dan wordt deze niet geplaatst. Over redenen van plaatsing c.q. afwijzing wordt niet gecorrespondeerd. Veel plezier! 

Beste hondenvrienden,
Op 5 oktober organiseert Stichting Canidae het 5e symposium „WOLF VERSUS HOND“ in Terheijden (bij Breda). Hoewel de naam van het symposium doet vermoeden dat de wolf en de hond met elkaar worden vergeleken is dat slechts bij een spreker het geval. Bij de andere 6 sprekers staat de hond centraal wat betreft voortplanting, gedrag, voeding en alles wat daar mee samenhangt.
De opzet is zoveel mogelijk hondenmensen te informeren over de hond in al zijn aspecten tegen een voor bijna iedere beurs te dragen deelnemersbijdrage. Dit laatste is ongetwijfeld mede de reden dat het symposium de laatste jaren voor de inschrijvingsdatum is volgeboekt.
Kijk voor informatie even op onze website www.cuonalpinus.nl
Vriendelijke hondenpoot namens Stichting Canidae,
Jacques Piederiet.

Graag link doorsturen naar ons info-adres De site van Toby
Graag link doorsturen naar ons info-adres De site van Boris
Graag link doorsturen naar ons info-adres De site van Max
chesca-de-fox.hyves.nl De site van Chesca de fox

www.le-saut-de-la-bergere.com
 

dit is een vakantie-adres
waar ook foxterriers als gast welkom zijn!

 
honden.nl Site met allerlei algemene informatie over honden
Tommy's site Site met allerlei informatie over robots en natuurlijk een aantal pagina's met leuke foto's van Tommy een draadhaar foxterrier.

www.Beginthier.nl
 
www.beestenspul.net


www.silwick.nl
 

als U echt geen fox wilt, kunt u hier kijken bij een sheltie-fokker

alle TERRIERS op een rijtje!!!


 websites4u.nl alarmcontact.nl

 buroranje.nl