(Ziet u geen menu, klik hier voor de complete website)


Yvonne met Skoes

Deze foto is uit 1947. Een reden om zodra ik zelf een hond kon hebben natuurlijk een fox wilde. En nu dus "besmet" met het foxenvirus onder de naam The Horse and Foxfriend.
 


Nog een keer Yvonne met waakfox Skoes

 

Indien U topprestaties van Uw fox verlangt, dan MOET U hem echt héél veel knuffelen.

                                    

Wanneer kinderen zich aan de door u bepaalde regels houden, zoals bijvoorbeeld de hond niet pesten, dan zullen ze echt de grootste kameraden worden. Zeker wanneer de kinderen de leeftijd hebben bereikt dat ze ook wat met de hond kunnen doen. Sommige kinderen kunnen dit eerder dan andere kinderen. De grens ligt meestal zo rond de 11 en 12 jaar. Maar ook kleinere kinderen kunnen in het bijzijn van ouders veel met de Foxterrier doen omdat ze weliswaar klein van stuk zijn maar desondanks toch vaak heel wat in hun mars hebben.
Belangrijk is om te weten dat elke hond altijd in de gaten gehouden dient te worden met kinderen want kinderen kunnen nu eenmaal onverwachte dingen doen waar een hond van kan schrikken. Ook kunnen kinderen een hond ongewild pijn doen waar de hond uiteraard ook op zal reageren.

De fox is in huis meestal rustig maar de Fox is wel en waakzaam op straat. Zij zijn eigenwijs, en over het algemeen erg leergierig. Ze geven een echt maatjesgevoel naar hun baasje. Om Topprestaties met een Foxterrier, jong of volwassen, te bereiken is het motto: KNUFFELEN en BELONEN! De kenmerken van een fox zijn: vrolijk, vriendelijk, charmant, aanhalig, opmerkzaam, werklustig en altijd goed gehumeurd. De Fox heeft een karaktervolle persoonlijkheid en de Fox is een ware verjongingskuur voor mensen van elke leeftijd


 

Ellen en haar 1ste fox Curly in 1966 


Maiky en Timmie
 


Hier een foto van onze Gijs met zijn Ringo. Wij hebben zelf een Airedaleterrier en nu heeft Gijs ook zijn eigen hondje en precies zijn formaat. We hebben hem pas een half jaar, hij is al bijna 9 maar we kunnen hem nu al niet meer missen!
 
   

   

Kleurplaat!!!    Klik op de "kleurplaat" en print het uit.